top of page
68604067_723699628059793_801188190147837

Tjenester

Jeg tilbyr musikk til bryllup, firmafester og andre arrangementer, inkludert vielsesmusikk, bakgrunnsmusikk og kulturelle innslag. Som en utdannet komponist, kan jeg også tilby skreddersydd musikk til film, TV og andre visuelle medier. Kontakt meg i dag for å skape den perfekte musikalske opplevelsen for ditt arrangement.

IMG-7651.JPG

Musikk i bryllup

La meg skape den perfekte musikken for din bryllupsdag. Enten du drømmer om en spesiell sang eller et romantisk gitarstykke, kan jeg tilpasse musikken til dine ønsker og skape et minneverdig innslag på din store dag. Kontakt meg nå for å sette sammen det perfekte musikkoppsettet.

Firmafest taffel.jpg

Stemningsskapende taffelmusikk

Trenger du stemningsfull musikk til ditt neste event? Jeg kan levere klassiske bossa nova- og jazzlåter som vil sette den rette tonen. Med et variert repertoar som spenner fra "Fly me to the moon" til moderne poplåter i bossa nova-stil, vil jeg sørge for en classy og stilfull atmosfære på din neste utstilling, firmafest, bursdag, eller mingle-event.

Brynjar COnducting_edited.png

Musikk til visuelle medier

Jeg tilbyr skreddersydd musikk til film, video og businesspresentasjoner. Med utdanning i filmmusikkkomposisjon fra UCLA, og en komposisjonsgrad fra Berklee College of Music, kan jeg levere alt fra episke orkesterstykker til moderne, corporate-stil reklamemusikk. La meg forsterke budskapet ditt med engasjerende musikk.

  • Instagram
Instagram/brynjarboe

BRYNJAR BØE

En musikalsk reise

Brynjar Bøe er en norsk gitarist og sanger som opptrer i brylluper, på hoteller, barer, og andre anledninger hvor det trengs livemusikk. Han har opptrådt som sanger og gitarist på bl.a. Sommerro Hotell, Holmenkollen Park Hotell, og en rekke eventer for næringslivet. Repertoaret omfavner kjente jazz- og bossanovalåter som har blitt gjort kjent av bl.a. Frank Sinatra, Dean Martin, og Antonio Carlos Jobim. Brynjar legger vekt på låter som skaper en classy og elegant stemning, og tar gjerne også noen kjente poplåter i bossanova-format i løpet av et sett. 

 

Brynjar er også en komponist som spesialiserer han seg på å skape musikk for visuelle medier, inkludert reklamefilmer, dokumentarer, spillefilmer og videospill. Dersom du har et prosjekt som trenger det lille musikalske ekstra, så ikke nøl med å ta kontakt.

 

Opprinnelig fra Norge, flyttet Brynjar til Boston i 2008 og ble immatrikulert ved det prestisjefylte Berklee College of Music, hvor han studerte gitar og komposisjon. Etter eksamen i 2010, tok han en mastergrad i musikkvitenskap ved Universitetet i Oslo, og en sertifisering i filmmusikk ved UCLA Extension i Los Angeles.

78271091_799326763860704_1200107673178079232_n_edited.jpg

TA KONTAKT

Takk for innsendelsen!

bottom of page